Geef hier je emailadres voor de gratis TeleStunt nieuwsbrief. Spectaculaire tariefakties, nieuws en nog veel meer als eerste in je mailbox!

Vast: Cpm via
Mobiel: Cpm via

 
 Ik wil jullie graag persoonlijk spreken

Om kostenefficient te werken, hebben we bewust gekozen om niet telefonisch bereikbaar te zijn. Als je een vraag hebt over onze diensten, een opmerking hebt of een storing wilt melden, klik dan
hier.

Betaal ik ook bij als het "in gesprek" is aan de andere kant?

Ja. Omdat we gebruik maken van 090x-nummers, betaal je zodra je kontakt hebt met onze computer. Probeer zo mogelijk af te spreken wanneer je gaat bellen.

Hebben jullie nog tips?

Hier komen ze: Als je een nummer intoetst, sluit dan af met een hekje (#). Vind je het bellen te lang duren, toets dan een "9". Je komt dan terug in het Hoofdmenu

Hebben jullie een minimumbelbedrag per maand?

Nee. Je kan zo kort of lang bellen als je maar wilt. Dat maakt bij Telestunt niets uit.

Ik wil via een GSM naar het buitenland bellen, kan dat?

Ja, dat kan. Hou er wel rekening mee dat mobiele operators (als Vodafone, Dutchtone of O2) extra kosten in rekening brengen als je met je mobiel belt naar 090x-nummers.

Ik telefoneer via de kabel met UPC, kan ik Telestunt dan ook gebruiken?

Ja. Dit kan omdat wij geen carrierselect (zoals Tele2,Onetel) bedrijf zijn. Wij bieden het goedkoop bellen naar het buitenland aan via 090x-nummers. Deze nummers zijn voor IEDEREEN toegankelijk. Kabelfoon gebruikers kunnen dus ook gewoon profiteren van onze superlage tarieven.

Ik wil de persoonsgevens die Telestunt van mij heeft verwijderen?

Telestunt heeft geen persoonsgegevens van haar users. U kunt alleen gebruik maken van onze diensten via uw eigen vaste en/of mobiele aansluiting. Het bedrijf waar U uw aansluiting heeft, kan eventueel gegevens van U hebben, maar delen deze niet met ons.

Ik wil de persoonsgegevens inzien die Telestunt van mij heeft?

Telestunt heeft geen persoonsgegevens van haar users. U kunt alleen gebruik maken van onze diensten via uw eigen vaste en/of mobiele aansluiting. Het bedrijf waar U uw aansluiting heeft, kan eventueel gegevens van U hebben, maar delen deze niet met ons.

Welke persoonsgegevens heeft Telestunt van mij?

Telestunt heeft geen persoonsgegevens van haar users. U kunt alleen gebruik maken van onze diensten via uw eigen vaste en/of mobiele aansluiting. Het bedrijf waar U uw aansluiting heeft, kan eventueel gegevens van U hebben, maar delen deze niet met ons.

Ik wil een specificatie hebben voor de telefoonnummers die gedraaid zijn per toegangsnummer, kan dat?

Telefoonnummers die gebeld zijn met een toegangsnummer zijn niet terug te vinden op de nota van uw provider (KPN/UPC etc.). Ook zijn deze niet terug te vinden op een gespecificeerde nota. Enkel de toegangsnummers zijn terug te vinden. Helaas schieten de nota's van de telefoonmaatschappijen hierin tekort!

Waar kan ik zien wat ik moet betalen per minuut voor het land waar ik naartoe wil bellen?

Kijk in de
tarieflijst en zoek naar de bestemming die je wilt bellen. Achter het land staat het tarief in eurocent per minuut. Het 090x tarief is inclusief BTW. Wat je wel nog erbij moet betalen is een starttik van 3,5 eurocent (bij 1cpm nummers) en 4,5 eurocent bij de overige nummers (dit betaal je dus maar 1x). Overigens hoor je bovendien een tariefmelding voordat je gaat bellen en weet je dus altijd wat je gesprek per minuut gaat kosten.

Moet ik me aanmelden bij jullie?

Nee, je hoeft je bij ons niet aan te melden

Ik heb een vraag over jullie starttik.

Telestunt rekent een starttik van 3,5 cent (bij de 1*cpm nummers) en 4,5 cent bij de overige nummers. Wanneer je verbinding hebt met ons systeem - pas na de gratis tariefmelding - wordt de starttik berekend, en vervolgens het geldende tarief per minuut (afgerekend per gebelde seconde). Dus: een gesprek van 0:43 naar een 20cpm nummer kost: (43/60)x20=14,333 cent (plus de eenmalige starttik van 3,5ct of 4,5ct)

Betaal ik per gebelde minuut of per seconde?

Je betaalt per seconde.

Wat betaal ik precies?

Heel eenvoudig, je betaalt alleen het tarief dat wij vermelden. Dus GEEN extra kosten per maand of per minuut. Bovendien zijn alle tarieven inclusief BTW. Wat je wel nog erbij moet betalen is een starttik van 3,5 eurocent (bij 1*cpm nummers) en 4,5 eurocent bij de overige nummers (dit betaal je dus maar 1x).

Hoe weet ik wat ik betaal voor jullie diensten?

Je krijgt van Telestunt GEEN rekening. Je betaalt nl. via je normale telefoonrekening van de KPN of je kabelprovider zoals UPC, Twinner. Onder het kopje informatie/servicenummers zie je de kosten voor gesprekken naar de TeleStunt toegangsnummers.

Waarom zijn jullie zo goedkoop bij Telestunt?

Dit komt omdat bij ons alles automatisch gaat. Wij hebben geen telefonische helpdesk, versturen geen rekeningen en hebben zo min mogelijk mensen in dienst.

Ik heb een vraag over de BTW die ik moet betalen.

Alle prijzen op onze website zijn INCLUSIEF 19% BTW. Als je de Telestunt gesprekken op je telefoonrekening bekijkt, zie je ze in eerste instantie exclusief BTW getoond, pas in de laatste optelling wordt de BTW over alle gesprekken berekend. In onze lijsten tonen we de prijzen voor het gemak altijd inclusief BTW (want dat moet je uiteindelijk ook betalen).

Moet ik de 090x kosten bij de tarieven van de desbetreffende land optellen?

Nee, je betaalt alleen het tarief van het 090x-nummer (dit is incl. BTW), je betaalt NOOIT extra kosten! Onze unieke, gratis tariefmelding voorkomt verrassingen. Dus het tarief dat je achter het land ziet staan is alles wat je betaalt. Geloof het of niet... het is echt zo!

Kan ik ook vanuit een telefooncel via Telestunt bellen?

Ja, dat is wel mogelijk, maar niet erg voordelig! KPN (maar ook Telfort) brengt voor het bellen van 090x-nummers vanuit de telefooncel een starttarief van maar liefst 1,13 Euro plus 0,11 Euro per 8 sec. in rekening. Bellen via Telestunt is dus het voordeligst vanaf een normale, vaste aansluiting!

Ik ben nu lid bij UPC, Twinner, Tele2, OneTel. Kan ik dan ook nog gebruik maken van Telestunt?

Ja, gewoon onze 090X-toegangsnummers voor het gesprek draaien, en je belt automatisch tegen de superlage Telestunt tarieven.

Ik heb een Belbudget/Belplus abonnement bij KPN. Kan ik Telestunt gebruiken?

Ja, je kunt met iedere abonnementsvorm van KPN of welke andere vaste telefonie provider dan ook bellen met onze toegangsnummers.

Is Telestunt ook vanuit het buitenland te gebruiken?

Nee, Telestunt is helaas niet vanuit het buitenland te gebruiken. Telestunt is alleen vanaf een nederlandse telefoonaansluiting te gebruiken.

Ik krijg soms geen verbinding als ik via jullie toegangsnummers wil bellen, hoe zit dat?

Omdat we bepaalde bestemmingen zo ontzettend goedkoop aanbieden, kan het zijn dat we daar capaciteitsproblemen ondervinden. Er is dan zoveel vraag naar die bestemming, dat er gesprekken kunnen blijven hangen. Wij zijn ons van de situatie bewust en werken er hard aan meer ruimte vrij te krijgen. Probeer het anders op een later tijdstip nog een keer, grote kans dat je er dan wel doorkomt!

© 2001 - 2019, alle rechten voorbehouden. Alle TeleStunt-prijzen in eurocenten per minuut, inklusief BTW.
HomeInfo/Uitleg/Help/FAQTarieven/ToegangsnrsIn kontakt met TeleStuntVergelijk onze tarievenMeestgestelde vragenFlyerservice